top of page
DSC_3621.jpg

Stemexpressie

Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Over Stemexpressie

Met stemexpressie breng je JeZelf tot uitdrukking. Stemexpressie is anders dan zingen. Bij zingen kan het gaan om 'mooi', om het resultaat. Dat is bij stemexpressie niet het geval. Met stemexpressie mag je tot uitdrukking brengen wat je voelt, waarbij het niet gaat om het resultaat. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen.

 

 

Stemexpressie noem ik ook wel 'klinken' of 'klankbeleving'. Het woord zegt het al: door middel van klank kun je beleven wat er in je speelt, en je kunt jouw beleving in klank tot uitdrukking brengen. Het is een verrassende, niet-mentale vorm. Een onderdeel van stemexpressie is stembevrijding.

DSC_3584 verzadiging 110.jpg
DSC_3865.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Stemexpressie in de huiskamer

Eens in de maand (behalve in de zomer), op de tweede woensdag van 10.00 tot 12.30 uur, organiseer ik de 'Stemexpressie in de huiskamer'.

We gaan met elkaar met onze eigen klanken op stap. Voor de theepauze leid ik een klankreis die jouw aandacht in het hier en nu en bij jezelf brengt. Meestal kun je dan al veel rust en diepgang ervaren. Na een korte theepauze doen we een klankoefening die ik afstem op de behoefte of de thema's van de aanwezigen. De ervaring leert dat deze ochtenden transformerend en helend werken. En het is fijn om te doen met elkaar!

 

Voor deze bijeenkomsten vraag ik een bijdrage van €10 per keer.

Wanneer je interesse hebt, of je aan wilt melden, klik dan op:

Anker zomerklinken
DSC_3473.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Zomerklinken in de Natuur

Op 10 juli 2024 gaan we Zomerklinken in de Natuur.

Klinken in de natuur is een bijzondere belevenis. Je klinkt naar binnen en je klinkt naar buiten. In de natuur klink je anders en beleef je jouw klanken anders. En het samen klinken met gelijkgestemden voegt echt een dimensie toe!

De akoestiek is anders. De ruimte is onbegrensd. Merk wat dat met je doet. Misschien blijf je ingetogen, misschien ga je dansen als een kind......


Laat jouw klanken tot Leven komen!

Woensdagmorgen 10 juli 2024 om 10.00 uur
Parkeerplaats van de Marechausseekazerne,

ca 400 meter voorbij (ten noorden van) Paleis Soestdijk,
Amsterdamsestraatweg 15, Baarn

Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Wat anderen zeggen over stemexpressie in de huiskamer:

"Ruimte geven aan je Stem kan verbinden, oude dingen losmaken, ons naar de diepten van ons hart brengen, inzichten brengen, een verstillende gelukservaring schenken,... je leven veranderen"

Alejandra

Iedere maand op de hoogte blijven van de komende activiteiten?

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief:

(Haiku's door Paule Emmen)
Anker contact
bottom of page