top of page
DSC_3680_edited.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Ik ben Floris Aukema (1958).

Ik voel me sterk gemotiveerd om de innerlijke vrijheid die ik in mijn leven heb verworven te delen met anderen. Dat te delen word ik heel blij van. Mijn weg naar die vrijheid was een lange en deze is zeker niet afgesloten. Die weg bestaat voor mij uit het liefdevol ontmoeten en erkennen van wat mij tegenhoudt (zoals angst voor afwijzing) en het hebben van moed mijn verlangens ruimte te geven en te leven.

 

Die innerlijke vrijheid komt tot uiting in de activiteiten die ik nu aanbied: Rebalancing, Massage, Stemexpressie en de Wandeling met Meditatie. Dit doe ik omdat ik mij voel uitgenodigd om mezelf laten zien zoals ik ben, mezelf laten horen zoals ik ben, mezelf Zijn: 'hier ben ik, dit ben ik". Dat kan kwetsbaar aanvoelen en het geeft tegelijkertijd een onnoemelijke voldoening. Ik Ben.

 

Door mezelf te laten zien, en anderen daartoe ook uit te nodigen, is mijn ervaring dat er ruimte ontstaat voor een ieder om zichzelf te laten zien, vanuit waarheid en echtheid. En dan ontstaat de verbinding met elkaar die wellicht mijn diepste motief en verlangen vormt.

DSC_3369.jpg
DSC_3680_edited_edited.jpg

Over mij

DSC_3531.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Mijn inspiratie

Spiritualiteit vormt voor mij een belangrijke drijfveer. Spiritualiteit is naar mijn idee het besef dat er meer is, en dat wij meer zijn, dan wat het oog treft, dat wij deel uitmaken van een groter en liefdevol geheel dat mijn verstand teboven gaat, waar ik geen woorden voor heb. Ik voel mij geïnspireerd door

  • verschillende vormen van meditatie (Zen, Transcendente meditatie, Mindfulness),

  • healing (Mens & Intuïtie, Universele Energie, Ho'oponopono, Raphaelwerk, Rebalancing),

  • eigentijdse meesters, zoals Christina von Dreien, Mooji, Ekhart Tolle en Osho, schrijvers/sprekers als Marianne Williamson, Byron Katie en Neil Donald Walsh en het Universeel Soefisme van Hazrat Inayat Khan,

  • muziekimprovisatie (piano en native amercian flute),

  • mensen die mij stimuleerden mijn stem te gebruiken (Jan Hendrik Veenkamp, Marius Engelbrecht, Iris Patyn en Kisha Crowther – Little Grandmother)

  • het onderwerp 'aanraken en aangeraakt worden'. Hier voel ik me geïnspireerd door onder meer de Rebalancing-opleiding, het Centrum voor Tantra en dr Betty Martin met 'The Wheel of Consent'.

 

Vanuit technische interesse heb ik werktuigbouwkunde gestudeerd in Delft. Mijn loopbaan als ingenieur (die in 1999 is afgesloten) heb ik gewijd aan verbeteren en innoveren.

 

Ik deel mijn leven met mijn geliefde Sarah met wie ik samenwoon en die mijn geregistreerd partner is.

Iedere maand op de hoogte blijven van de komende activiteiten?

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief:

Anker contact
bottom of page