top of page
wandeling met meditatie landscape kleurcorr.png

Meditatie

DSC_3277.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Wandeling met Meditatie

Eén keer per maand, op de vierde woensdag, organiseer ik een wandeling met meditatie in de Soester natuur. Wanneer je interesse hebt om mee te lopen ben je van harte welkom.

De Wandeling is een fijne gelegenheid om rust en stilte te ervaren. In die rust  is er iedere keer ook een thema waar we de aandacht op richten. Door het gezamenlijk stil zijn gaat de aandacht naar binnen. In die stilte kan een sfeer ontstaan van verwondering en verbinding met de natuur en elkaar. De bewustwording die er ontstaat leidt na afloop vaak tot bijzondere ontmoetingen.

 

Het programma ziet er als volgt uit. Verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats bij bij het Restaurant De Korte Duinen, Birkstraat 108 te Soest. Daarna gaat de wandeling de Korte Duinen in. Op een rustige plek volgt een meditatie van zo'n 20 minuten. Na de meditatie is er een ontspannen wandeling van ongeveer een uur. Rond 12.00 uur is de afsluiting, bij het restaurant.

 

Ik raad je aan goede wandelschoenen te dragen omdat we ook door het duinzand kunnen lopen. Het kan handig zijn om een zitmatje o.i.d. mee te nemen. 

Voor deelname vraag ik een vrijwillige financiële bijdrage.

Voor meer informatie of om je aan te melden klik op

Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Over meditatie

Door meditatie kun je meer tot rust komen. Daarnaast kun je contact maken met diepere lagen, ervaren dat er meer is, contact maken met je essentie en je inspiratie. Hier ervaar je dat niet het 'doen' maar het 'zijn' je de voldoening geeft waarnaar je verlangt.

 

Heel vaak 'zitten we in ons hoofd', anders gezegd: ons denken bepaald ons doen en laten. Dat is de manier om je staande te houden in deze wereld. Maar er kan een punt komen waarop je daarvan last gaat krijgen, dat je geen rust meer vind.

 

Meditatie kan je de rust en inspiratie opleveren die je dagelijkse leven een impuls geeft.

DSC_3839.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Wat anderen zeggen over de wandeling met meditatie:

"Ik voel me altijd zó anders na de wandeling. Als je thuis blijft dan weet je niet wat je mist!"

Betty

Anker contact

Iedere maand op de hoogte blijven van de komende activiteiten?

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief:

bottom of page