wandeling met meditatie landscape kleurc

Meditatie

DSC_3277.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Wandeling met meditatie

Eén keer per maand, op de vierde woensdag, organiseer ik een wandeling met meditatie in de Soester natuur. Wanneer je interesse hebt om mee te lopen ben je van harte welkom.

 

Samen mediteren wordt door veel mensen als prettig ervaren. En mediteren in de natuur voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Er ontstaat een harmonieuze sfeer. Deze harmonie brengt dan vaak weer bijzondere ontmoetingen met zich mee.

 

Het programma ziet er als volgt uit. Om 10.00 uur verzamelen wij op de parkeerplaats bij restaurant de Korte Duinen, Birkstraat 108, 3768 HL Soest. Na een korte wandeling mediteren we circa 20 minuten op een rustige plek in de Korte Duinen. Daarna maken we nog een ontspannen wandeling van ongeveer een uur. Na de wandeling zijn wij om circa 12.00-12.15 uur weer terug bij het restaurant. Daar kunnen we nog wat drinken en napraten ter afsluiting.

 

Ik raad je aan goede wandelschoenen te dragen omdat we ook door het duinzand kunnen lopen. Het kan handig zijn om een zitmatje o.i.d. mee te nemen. 

Voor deelname vraag ik een vrijwillige financiële bijdrage.

Voor meer informatie of om je aan te melden klik op

Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Over meditatie

Door meditatie kun je meer tot rust komen. Daarnaast kun je contact maken met diepere lagen, ervaren dat er meer is, contact maken met je essentie en je inspiratie. Hier ervaar je dat niet het 'doen' maar het 'zijn' je de voldoening geeft waarnaar je verlangt.

 

Heel vaak 'zitten we in ons hoofd', anders gezegd: ons denken bepaald ons doen en laten. Dat is de manier om je staande te houden in deze wereld. Maar er kan een punt komen waarop je daarvan last gaat krijgen, dat je geen rust meer vind.

 

Meditatie kan je de rust en inspiratie opleveren die je dagelijkse leven een impuls geeft.

DSC_3839.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Wat anderen zeggen over de wandeling met meditatie:

"Ik voel me altijd zó anders na de wandeling. Als je thuis blijft dan weet je niet wat je mist!"

Betty

 

Iedere maand op de hoogte blijven van de komende activiteiten?

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief: