DSC_3491_edited.jpg

Overige informatie

DSC_4331.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Nieuwsbrief

Als je iedere maand mijn nieuwsbrief per e-mail wilt ontvangen met de meest recente aankondigingen, klik dan op deze link:

 

De meest recente nieuwsbrieven vindt je hier:

 
 
DSC_4056.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Betalingen

Betalingen -in plaats van contant- per tikkie of door overmaking op bankrekening met IBAN:

NL12 TRIO 0784 8149 88 t.n.v. F.A. Aukema te Soest, onder vermelding van 'consult d.d. .... van (je naam)' of de naam en datum van de activiteit waarvoor je betaalt, incl je naam.

 

Mijn activiteiten zijn vrijgesteld voor de omzetbelasting (BTW).

Annuleren kan - in verband met corona- ook kort van te voren. In dat geval zie ik af van de gebruikelijke regeling (dat je bij annulering binnen 24 uur voor een consult of activiteit de betaling verschuldigd bent) .

Contactvol aanraken.jpg
Lijnen logo_icoon_bruin_scherp.png

Maatregelen i.v.m. corona / covid-19

De activiteiten die ik aanbied liggen onder een vergrootglas voor wat betreft de kans op besmetting met bijvoorbeeld een virus. 

Voor de één-op-één consulten en de bijeenkomsten heb ik een protocol opgesteld dat je hier kunt raadplegen.

Verder gebruiken wij een Ionisator waarvan is bewezen die die effectief virussen in de ons omringende lucht onschadelijk maakt. Dit is een extra waarborg om de kans op besmetting te minimaliseren. De werking wordt gestaafd door een rapport van het RIVM waarin staat dat "Bacteriën, virussen en schimmels worden weggevangen en/of geïnactiveerd door ionisatoren...." (blz 12, par 2.2). Dezelfde conclusie is te lezen in een artikel in het tijdschrift Nature. Wij beschikken over een ionisator die geen ozon uitstoot van het merk Lightair.