Healing door aandacht en aanraking

Voor wie?

Wil jij groeien in wie jij bent? Zijn er dingen die je weerhouden om je vrij te voelen?  Ik ben er voor mensen die hun persoonlijke proces aangaan. Aandacht en aanraking vormen prachtige en doeltreffende manieren om transformatie te bewerkstelligen. 

 

Jouw ingang voor een sessie kan zijn:

  • een fysieke klacht, gevoel, emotie, verlangen of vraag. Het kan zijn dat jouw ingang heel duidelijk is maar het kan ook vaag zijn, of dat je het niet precies weet,
  • om het veld van aanraken en aangeraakt worden te onderzoeken. Hier zit vaak angst, of schuld of schaamte. We gaan een proces in van zelfonderzoek in om helder te krijgen wat je wilt, wat je behoefte is, of wat je niet wilt, wat je grenzen zijn en om hierover te communiceren. Een speelse vorm nodigt je uit om je plezier te volgen.

 

 

Wat kan een sessie je brengen?

Van het proces van aandachtig zijn en door de aanraking mag je transformatie verwachten, heling van thema's en klachten.

 

Ook mag je helderheid verwachten van wat 'ingewikkeld' is, waar verwarring op zit. 

 

Je kan:

  • de taal van jouw lichaam gaan 'ontdekken' en contact maken met wat jouw lichaam aangeeft. Jouw lichaam is wijs.
  • expressie geven aan wat je ervaart,
  • helder krijgen wat je wel en niet wilt, grenzen ontdekken,
  • ervaring opdoen met communiceren over wat je wel en niet wilt,
  • en zodoende meer 'heel' worden, meer in je eigen kracht en autonomie te komen.
  • Leven, vanuit jouw Waarheid en Liefde en vanuit Vrijheid.

 

De Rebalancing-technieken die ik kan gebruiken vormen een uitnodiging aan het lichaam om de vrije staat terug te vinden en al doende om verkrampingen, verhardingen en blokkades los te laten.

 

Hoe werk ik?

Ik creëer een veilige sfeer waarin jij je innerlijke onderzoek kunt doen. Je doet ervaring op met jouw 'aandachtige weg naar binnen' en jouw 'weg naar buiten'. Kenmerkend voor het werk in een sessie is de kwaliteit van aandacht en aanraking. De aanwezigheid, het wakker zijn in de aandacht en aanraking, is essentieel en leidt tot jouw proces van zelfinzicht.

 

Jouw lichaam kent jouw verhaal. Dat kan zich vertalen in spanning. Deze spanning, dit vasthouden, kan de oorzaak zijn van klachten. Dat kun je in jezelf opmerken. Daar help ik je bij. Wanneer ik je aanraak dan raak ik niet alleen de fysieke spanning in jouw spieren en gewrichten aan, maar ook de geestelijke spanning die daarmee samengaat. Wanneer ik op de juiste diepte aanraak, kun je de fysieke spanning vaak met de emotionele lading verbinden. De vastgehouden energie kan dan gaan stromen. Zo wordt de vrije kwaliteit, ruimte en ontspanning voelbaar.

 

Ik merk dat velen die bij mij komen, zich hier zo veilig voelen dat ze het aandurven om gaan voelen wat er werkelijk is. Je kwetsbaar opstellen in veiligheid binnen je eigen grenzen. Dat werkt transformerend en helend. Door de fysieke aanraking kan jouw ervaring worden verdiept en versterkt, kan jouw lichaam nog makkelijker loslaten waar het eerder (onbewust) aan vast hield. Deze ontspanning geeft een ervaring van welzijn, verandert je perceptie en geeft bewustzijn op wat verborgen lag

 

 

Zelf heb ik een lange weg afgelegd van 'heel-wording'. Ik ben overigens nog steeds onderweg. Ik heb geleerd hoe eerlijkheid en oprechtheid en de kwetsbaarheid die daarvoor nodig is, het opgeven van mijn defensieve structuren en nieuwsgierigheid naar wat er is, bijdragen aan deze heling. Deze kwaliteiten van eerlijkheid, oprechtheid, kwetsbaarheid en nieuwsgierigheid neem ik mee in iedere sessie. Mijn ervaring leert dat anderen dat voelen.

 

Ondertussen voel ik me zelf steeds vrijer en blijer. En dat heeft ook zijn uitwerking!

 

 

Mijn werkwijze is gebaseerd op Rebalancing (www.rebalancing.nl), op het Raphaelwerk (www.raphaelwerk.nl) en op 'The Wheel of Consent'  (het 'Cirkel van Overeenkomst') van dr Betty Martin (www.bettymartin.org). Deze werkwijzen liggen in elkaars verlengde en vullen elkaar prachtig aan. Ik ben op 3 oktober 2020 gediplomeerd als Rebalancer.

 

 

Jouw volgende stap, een afspraak maken?

 

Voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak kun je me een e-mail sturen. Je kunt me ook bellen op 035 - 6021447. 

 

Een sessie duurt in de regel 1,5 uur. Voor een sessie vraag ik € 90.

 

Ik verzoek je het vereiste bedrag (in plaats van contant) te voldoen door overmaking op mijn IBAN:

NL12 TRIO 0784 8149 88 t.n.v. F.A. Aukema o.v.v. 'consult d.d .......'.

 

 

 

  

Maatregelen in verband met het Corona-virus

 

 

Ten behoeve van infectiepreventiemaatregelen in mijn praktijk hanteer ik de leidraad van het Nibig (zie deze subpagina).

Voorafgaand aan een consult bij mij in de praktijk stuur ik je een mail met afspraken over de maatregelen i.v.m. het corona-virus.

 

 

 

In de praktijk staat - in aanvulling op de genoemde maatregelen - een ionisator die o.a. virussen en bacteriën in de lucht onschadelijk maakt.